Ny fast ansatt, og ekstra sommerhjelp

Hos Elverum Rørservice AS har det vært full fart, også i korona-tiden. På vårparten utlyste vi en ledig stilling, noe som resulterte i at vi fra 1. april ansatte Cato Bakke (til høyre på bildet). Han er faglært rørlegger, og vi er glade for å ha fått ham med på laget.

 

- Jeg har jobbet i Trysil tidligere, forteller han. Jeg kjente jo til Elverum Rørservice, men søkte aldri på den utlyste stillingen i vår. Likevel ble det slik at vi etter litt dialog frem og tilbake ble enige om ansettelse, og jeg angrer ikke på det.

 

I sin tidligere jobb arbeidet Cato mye på hytter rundt om i Trysil-området. Han forteller at jobben hos Elverum Rørservice er ganske annerledes.

 

- Det er større variasjon i type oppdrag. Det opplever jeg som både utfordrende og faglig interessant. Og så er det vel også slik at det alltid vil være en overgang å bytte arbeidssted. Det tar alltids litt tid å komme inn i andre rutiner, påpeker han.

 

I anledning sommeren har vi også fått med oss Ørjan Storsveen som ekstrahjelp.

 

- Jeg starter på rørleggerutdanning til høsten, og i den forbindelse er det gull verdt å få meg seg praksis og arbeidserfaring hos Elverum Rørservice i sommer, sier han.

 

Vi skal holde åpent i hele sommer, men med noe redusert mannskap fra uke 28 og noen uker fremover. Det er jo tross alt tid for sommerferieavvikling. Da er det godt at Ørjan er med, og bidrar som hjelpemann med et par ekstra hender.