Rørleggertjenester i Elverum og omegn

En solid partner for ditt oppdrag

Be om pristilbud

Våre tjenester

Elverum Rørservice AS leverer rørleggertjenester for bolig, hytte, industri og landbruk.

Vann og avløp

Elverum Rørservice kan bistå med det meste innen vann og avløp. Vi kan montere et komplett vann- og avløpssystem i nybygg, eller utføre service på- og reparere eksisterende røranlegg. Opplever du at oppvaskmaskinen ikke fungerer optimalt, at det lukter kloakk på vaskerommet, eller at trykket i dusjen er svakt? Vi kan være behjelpelig innen alle disse områdene og mye mer.

Varme og sanitær

Fagområdet varme og sanitær omfatter alt fra varmekabler i baderomsgulvet til varmepumper og sprinkleranlegg. Vi har bred erfaring på dette området. Spør oss gjerne om våre profesjonelle råd til smarte, miljøvennlige og kostnadseffektive løsninger!

Flisfyringsanlegg

Visste du at fyring med flis eller pellets i stedet for olje kan senke energikostnadene? Flisfyringsanlegg er et såkalt biofyringsanlegg – noe som vil si at det er en miljøvennlig oppvarmingsløsning. Flisfyringsanlegg er vårt spesialområde. Innenfor dette området har vi stålkontroll hva gjelder muligheter og teknologi. Vi har installert fyringsanlegg for kunder over hele landet. Kontakt oss gjerne for å motta et uforpliktende pristilbud.